PODZIEL SIĘ
Ocen ten tekst

Piersi z kurczaka pokrój w kostkę, i smaż na oliwie ok. 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Dopraw solą i pieprzem. Zdejmij z ognia i odstaw do wystygnięcia.
Ser, szynkę oraz korniszony pokrój w drobną kostkę. Sałatę porwij ma drobne kawałki. Wszystkie składniki umieść w dużej misce. Kiedy piersi z kurczaka wystygną, pokrój je w cienkie paski i dodaj do sałatki. Całość dokładnie wymieszaj, dodając sporo majonezu, jeżeli sałatka będzie zbyt gęsta dodaj trochę oliwy z oliwek.

Składniki:

* 50 dag piersi z kurczaka

* 3 łyżki oliwy z oliwek

* 20 dag sałaty rzymskiej

* 5 dag korniszonów

* 20 dag szynki

* 20 dag ementalera

* 25 dag majonezu

* sól

* pieprz

Materiał opracowany przez:

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here